Kerhohuone

Kerhohuone, Spinnin toiminnan sydän, hektinen hermokeskus, loistavan musiikin pyhäkkö, tuo yksi Tampereen yliopiston tyylikkäimmistä ja kotoisammista tilakokonaisuuksista löytyy Hervannan kampuksen Sähkökellarista. Kerhohuoneelta löytyy käyttövalmiina mikseri ja soittimet niin CD- vinyyli- kuin digijukkienkin käyttöä varten, ja voimme ylpeydellä ja ilolla todeta, että äänentoistoa ja valoa löytyy isommankin diskon tarpeisiin.

Kerhohuone on hyvä paikka päivisin luentotauoilla tulla ottamaan vaikka kuppi kahvia ja nauttimaan laatumusiikista. Isäntämme pitää myyntikatalogin hyvässä terässä; perusvarustukseen kuuluvat mm. pizzat (meillä on ihan uuni tätä varten!) ja energiajuoma. Pyrimme pitämään kerhohuoneen auki vähintään joka torstai-ilta, jolloin vietämme aikaa hyvän musiikin ja esim. korttipelien parissa.

Pisintä seinää hallitsee sisustuksellinen elementti, jota ei voi rahalla saada – flyeriseinä. Flabaseinä sisältää mainosläpysköjä yli kymmenen vuoden ajalta eri tapahtumista – pääosin ympäri Suomea, mutta myös ulkomaan vahvistuksia löytyy –  ja ne on vielä järjestetty värien mukaisesti silmää miellyttävästi.

Kerhohuoneen oven ollessa auki kaikki Tampereen korkeakouluopiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita vierailulle. Säännöllisen epäsäännöllisesti torstai-iltaisin on virallisen epävirallinen kerhoilta, jolloin matalat taajuuden hallitsevat koko Sähkökellaria. Tämä on yksi parhaimmista päivistä tulla tutustumaan Spinnin toimintaan, ja jos sopivasti käy, torstaikerhoilusta pystyt jatkamaan suoraan matkaasi aamun ensimmäiselle luennolle…

Huomioi kerholle suunnatessasi, että skellarin ovi aukeaa vain erillisillä kulkuoikeuksilla!