Suomalaista soundia Boiler Roomissa tänään klo 22-01!

Briteissä on alle vuodessa lähtenyt lentoon hieman uudenlainen nettiradiokonsepti, Boiler Room. Nimensä mukaisesti Boiler Room on nuhjuinen varastohuone Dalstonissa, Lontoossa, josta lähetetään viikottain pari tuntia videostreamia Ustreamin kautta. Paikan päälle mahtuu muutama kymmenen kutsuvierasta, joten kliinisen studiomeiningin sijasta tapahtuma näyttää enemmänkin kotibileiltä. Vielä viime keväänä sinne buukatut artistit olivat suht tuntemattomia, mutta hyvin hoidetut illat alkoivat nopeasti kerätä mainetta, ja nykyään Boiler Roomissa on lähes joka tiistai kattaus tämän hetken mielenkiintoisempia tuottajia/DJ:tä alueelta dubstep/techno/uk funky/reggae/bass music.

Tänään siellä nähdään (tietääkseni) ensimmäistä kertaa suomalaista väriä, kun 502 Recordingsia edustava Teeth vetää livesetin. Teeth aka MattiP on pitkän linjan muusikkoja Ceebrolistics tunnetuimpana projektinaan, ja jo muutaman vuoden Teeth on puskenut omanlaista soundiaan ulos, mutta oikeastaan vasta kun dubstep yleisesti lähti rönsyilemään kohti samankaltaista soundia, mitä Teethikin on vääntänyt, niin hänen tuotannostaan on kiinnostuttu enemmän. Lähiviikkoina/-kuukausina Teethin lättyjä on tulossa ulos ainakin Noppa Recordingsiltä ja 502 Recordingsiltä.

Boiler Roomissa Teethin lisäksi on tänään 502 Recordingsin pääjehu eli Oneman, legendaarinen Zed Bias, naisvokalisti Terri Walker ja monia muita. Virittäytykää siis Boiler Roomin Ustreamiin tänään klo 22-01!

Livestreami

Esimakua: Teeth – Shawty