Spinnin WappuNysse

 

wappunyssecover

Tampere saa täysin uuden wapputapahtuman omakseen, kun WappuNysse rullaa Mansen kaduille. WappuNysse on bilebussi, joka liikennöi maanantaina 20.4. klo 12-18 TTY:n ja Rosendahlin rannan välillä. WappuNysse toimii myös virallisena kulkupelinä Skillan järjestämän KumipelausISOn pelikenttien ääreen ja pois.

TKL toimittaa nyssen, josta tehdään bilebussi. Se liikennöi kuuden tunnin ajan ja bileet jatkuvat alusta loppuun asti. Spinni hoitaa Nysseen äänentoiston sekä DJ:t, jotka luotsaavat menoa koko ajan. Kyyti kustantaa 2 € / suunta ja matka kestää noin 40 minuuttia. Kyytiin voi nousta vain WappuNysse-merkatuilta bussipysäkeiltä.

.. tai sitten ..

Onko teitä isompi porukka ja pysäkki ei ole lähellä? Se ei ole ongelma, mikäli porukasta joltain löytyy jokin laite, jossa on Instagram, Twitter tai se mahdollistaa puhelujen soittamisen. Jotkut kutsuvat tällaista myös älypuhelimeksi.
Vaihtoehtoja saada Nysse hakemaan teidät on kolme:
♦ Postaa kuva teistä Instagramiin ja käytä hashtagia #wappunysse – kirjoita myös sijaintinne!
♦ Kirjoita viesti Twitteriin ja käytä hashtagia #wappunysse – muista laittaa myös sijaintinne!
♦ Soita WappuNysseen! Nyssen kuuma linja palvelee numerossa 041 369 2262.

Mikäli teidän hakeminen ei tee mahdottoman suurta lisämutkaa Nyssen vakioreitille ja se sopii kuskille, koukkaamme hakemaan teidät kyytiin. Teille vastataan, onnistuuko nouto vai ei.

Lisää informaatiota tapahtumasta löydät alla olevasta linkistä!

https://www.facebook.com/events/812901748758790/

DJs:
TBA

WappuNyssen mahdollistaa Tampereen joukkoliikenne sekä Tekniikan akateemiset.
WappuNyssen tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä TAYSin lastenosastolle.