Kerhohuone 10 vuotta!

Skell. 2:

Siihen aikaan (2000) antoi pj Timo käskyn, että koko kerho oli uudelleensijoitettava varastokopista Sähkötalon kellariin. Tämäuudelleensijoitus oli ensimmäinen ja tapahtui Tomin vielä ollessa Spinnin varakäskynhaltijana.

…Niin myös jäsenistö nousi koloistaan, TTKK:n luentosaleista ja meni kerhon avajaisia varten Skellariin, Teknon tyyssijaan, sillä he kuuluivat reivaajien sukuun. He lähtivät sinne yhdessä muiden teknon ystävien kanssa, jotka myös odottivat historiallisia avajaisia. Heidän siellä ollessaan tuli Kerhon kastamisen aika, ja syntyi ‘poika’, ensimmäinen oma kerhotila. He sisustivat tilaa peltitynnyrein ja jätesäkein ja panivat teknoa soimaan, koska heille oli vihdoinkin tilaa koululla.

Spinnin kerhis täyttää 10 vuotta ja tätähän on juhlistettava! Torstaina 10.3. kaikki ovat tervetulleita käymään kerhohuoneella päivän aikana kuin myös illalla. Tarjolla pientä suuhunpantavaa, hassuja hattuja, kuplivaa sekä ilmapalloja! Illalla mahdollisuus seurata kuinka elektronista musiikkia soitetaan livenä, sillä paikalla dubstepduo Vesiclestä TTY:n oma poika Ilkka. Uudet tytöt ja pojat tervetulleita myös soittelemaan! Jos et illalla pääse Skellarin ovesta sisään, soita Spinnin puhelimeen 046 614 4039!

Lisätietoa Spinnin kerhohuoneesta

Koko ilta streamataan Ustreamin kautta, joten jos et pääse paikalle niin voit olla juhlahumussa virtuaalisesti: http://www.ustream.tv/spinni

Ten years of Spinni Clubroom!

Spinni clubroom turns 10 years old this Thursday! This is a perfect chance for you to meet Spinni members and explore the different styles of electronic music, as Spinni Allstars play their favourite tracks. During the day there will be some bubbling drinks, small snacks and funny hats, of course! Later we will receive a mind-blowing live set performed by dubstep-duo Vesicles Ilkka. If the Skellari door is closed, just call to Spinni phone 046 614 4039!

The night will be streamed at http://www.ustream.tv/spinni