Vuokraus

Tarvitsetko tilaisuuteesi äänentoistoa tai valotekniikkaa? Spinni vuokraa omaa laitteistoaan opiskelijabudjettiin sopivaan hintaan. Lisäksi Spinnin kautta voi kysellä tilaisuuksiin DJ:tä yleisöä viihdyttämään.

Spinni tarjoaa vuokralle ensisijaisesti seuraavia paketteja, joiden lisäksi laitteita on vuokrattavissa myös yksittäin. Yksittäiset laitteet löytyvät täältä. Vuokrattavaan laitteistoon sisältyy tarvittavat signaali- sekä virtajohdot (jatkojohtoineen).

Vuokrausasioissa ota aina yhteys vuokrausvastaavaamme sähköpostitse: vuokraus@spinni.org

Spinni Essentials – peruspaketti: 70e/vrk

Toimiva ja kompakti äänentoistoratkaisu pieniin ja keskisuuriin juhliin. Tähän PA:han pystyt kytkemään mikrofonin, iPodin tai ihan mitä tahansa!

Spinni Rave – bilepaketti: 120e/vrk

Kun tarvitset isoihin juhliin toimivan ja potkivan äänentoiston, tämä on valintasi. Kuten peruspakettiinkin, tähän saat kytkettyä kaikki haluamasi äänilähteet.

Spinni DJ – soitinpaketti: 60e/vrk

Oletko tilannut juhliisi DJ:n jolla ei ole omia soittimia? Spinniltä saat ammattimaiset DJ-soittimet vuokralle halpaan hintaan.

Pakettiin on nyt mahdollista valita myös uudemmat soittimet tai mikseri:

Spinni Tunnelma – valopaketti: 90e/vrk

Tarvitseeko juhlasi kevyttä värivalaistusta? Tässä hyvä paketti pienen tai keskisuuren tilan tunnelmavalaistukseen. Spinniltä vuokrattavissa myös erikoisvaloja, kuten esim skannereita ja stroboja. Valaistuspuolelta on siis myös vuokrattavissa ”diskovaloja” juhliisi.

Erikoispaketti – kysy tarjous!

Edellä olevat Spinnin vuokrapaketit ovat hyviä perusratkaisuja, mutta jos haluat muokata pakettia mieleiseksi, tai räätälöidä täysin omiin juhliisi sopivan paketin, on se mahdollista. Spinnin laitteistolla on toteutettu lukuisia tapahtumia ystäväpiirissä pidetyistä häistä ja valmistujaisista lähtien aina suurehkoihin hallitapahtumiin asti. Laitteistolistauksesta löytyy suuri osa Spinnin vuokrattavasta kalustosta, ja jos jotain ei löydy, niin rohkeasti vain kyselyä vuokrausvastaavalle, niin löydämme varmasti sinun juhliisi parhaiten toimivan paketin sopivaan hintaan.